Научете музикалните тонове върху клавиатурата на пианото

posted in: Упражнения | 0

Гледайте този лесен урок, за да научите кои са музикалните тонове върху клавиатурата на пианото. Ако видеото ви е било полезно, ще се радваме да го харесате или споделите с приятели! 😉 Благодарим за гледането!

ВИДЕО:

Научете музикалните тонове върху клавиатурата на пианото

Искате ли лесно да научите къде се намират до, ре, ми, фа, сол, ла и си върху клавиатурата на пианото? Това може да постигнете, като гледате и повтаряте упражненията от този плейлист в YouTube. В него има викторини с различна сложност. Упражнявайте се редовно, за да постигнете по-добри резултати. Пожелавам ви успех!

ВИДЕО ПЛЕЙЛИСТ: ⌛

Научете музикалните тонове върху клавиатурата на пианото

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПЛЕЙЛИСТА: ⌛

АБОНИРАЙ СЕ!


„Благодарим ви, че избрахте да споделите времето си с нас на vlapiano.com! Желаем ви приятно четене на нашите статии. Не забравяйте да ги споделите с приятели и колеги, за да помогнете на други музикални ентусиасти да развиват своите умения. Очакваме ви отново скоро с нови и вдъхновяващи материали!“

📖💡 Не забравяйте да разгледате публикациите ни от категория „Теория за начинаещи“. Там ще намерите полезни материали като например „Как да четем ноти част 1“, „Как да четем ноти част 2“ и други. Погледнете и допълнете своите знания още днес!

Гами :

Публикации от „Теория за начинаещи“ :

Прочетете още :